Menu Close

Anunțuri

ANUNT SELECTIE SESIUNEA IUNIE 2021

Biroul Erasmus + al Universitatii Hyperion anunta o noua runda de selectii pentru mobilitati studentesti pentru domeniile Jurnalism, Stiinte Ingineresti, Limba Engleza secundar. Universitatile parterenere propuse pentru aceasta runda sunt Siedlce University of Natural Sciences and Humanities din Polonia, Alanya Alaaddin Keykubat University din Turcia si Faculty of Media din Slovenia, asa cum puteti vedea aici. Selectia este pentru studentii de anul I, care ar incepe un nou semestru academic sau un nou an (anul II), din septembrie-octombrie la universitatea gazda. Cei interesati de aceasta runda sunt rugati sa viziteze rubrica Procesul de selectie, pentru mai multe detalii.


RELUAREA PROGRAMULUI DE MOBILITĂȚI STUDENȚEȘTI

Pe fundalul dezbaterilor la nivel înalt, al discuțiilor la nivel de Comisie Europeana, despre pandemie și tranziția către educația digitala, Biroul Erasmus+ al Universității Hyperion anunță intenția de a reporni programul de mobilități studențești, stagnat din cauza condițiilor total incerte numite pandemie. Cele doua universități partenere pe care vi le propunem în acest moment sunt Siedlce University of Natural Sciences and Humanities din Polonia și Alanya Alaaddin Keykubat University din Turcia, cu locuri pentru studenții specializării Engleza secundar din cadrul Facultății de Științe Sociale, Umaniste și ale Naturii, anul II nivel Licenta (Siedlce University), si Specializarea Automatică și Informatică Aplicată, anii II și III nivel Licență (Siedlce University si Alanya Alaaddin Keykubat University), programe oferite în limba engleza. Perioada de mobilitate va fi pe durata semestrului II, din anul 2021, si va fi finanțată cu 470 euro/luna pentru Polonia și (220-470) euro / lună pentru Turcia.

Puteti arunca o privire asupra Siedlce University of Natural Sciences and Humanities din Polonia aici (https://www.uph.edu.pl/studenci/program-erasmus), și asupra Universității ALKU (Alanya Alaaddin Keykubat University) aici: https://www.youtube.com/watch?v=Z-vGEKojodA

Desigur, rămâne de văzut în ce condiții se va desfășura cel de-al doilea semestru.

Studenții interesați sunt rugați să trimită cât mai curând un mail la sorinamaria21@gmail.com pentru mai multe detalii.