Menu Close

Outgoing/Incoming Teachers

Outgoing teachers
Daca doriti sa beneficiati de un grant Erasmus + de predare/formare
1. Trebuie sa existe un acord de parteneriat intre Universitatea Hyperion si universitatea unde doriti sa mergeti (din UE). Aceasta universitate trebuie sa fie de asemenea inclusa in programul Erasmus + si sa detina Carta ECHE.
2. Dumneavoastra trebuie sa propuneti un program de mobilitate – minim 8 ore de predare/ saptamana (cf. Ghidului Programului: minim 2 zile; pentru o mobilitate de luni pana sambata, numarul minim de ore de predare este 8; pentru o mobilitate de luni pana luni, inclusiv, numarul minim de ore de predare = 8+8/5 = 9,6 ore; pentru o mobilitate de luni pana miercuri inclusiv – 10 zile = 1 saptamana intreaga + 3 zile lucratoare = 8+8/5*3 = 12,8 ore; pentru 12 zile  = 7 zile + 5 zile lucratoare = 2 saptamani intregi = 16 ore). Este de preferat sa stabiliti acest program prin consultare cu colegul/colegii de la universitatea gazda.
3. Odata stabilit programul, institutia gazda trebuie sa va trimita un email sau o scrisoare de invitatie.
4. Trimiteți pe email la hyperion.erasmus@gmail.com (Mihai Covaci): cerere de solicitare a grantului Erasmus + pentru predare/formare; e-mailul sau scrisoarea de invitatie; programul de predare stabilit de comun acord cu universitatea gazda
5. Veti completa Acordul de Mobilitate, pe care il veti semna dvs, coordonatorul institutional al Hyperion si persoana responsabila de la institutia gazda.
Incoming teachers
1. You need a bilateral agreement with our university
2. E-mail at hyperion.erasmus@gmail.com (Mihai Covaci): your name and surname, your email, your Institution, The Department/Faculty where you want to teach/attend and the subject you want to teach
3. The calendar of your mobility